Skip to main content

Det er ukendt, om blod doneret af personer, der har fået mRNA COVID-19-sprøjter, udgør en risiko for dem, der modtager det. Et stigende antal mennesker er imidlertid ikke villige til at tage nogen chancer og anmoder om blod, der kommer fra ikke-vaccinerede patienter. Et højt profileret tilfælde drejer sig om en 4 måneder gammel baby, Will Savage-Reeves, i New Zealand, som skulle opereres for en hjerteklapfejl. Du kan læste hele historinen i artiklen nedenunder. Andre vigtige hovedpunkter i artiklen:

  • Et stigende antal mennesker med behov for blodtransfusioner anmoder om blod fra personer, der ikke er blevet vaccineret med COVID-19. 
  • Patolog Dr. Ryan Cole sammenlignede de nuværende ubekendte oplysninger om “vaccineret blod” med HIV-forurenet blod, der blev brugt til transfusioner i 1980’erne.
  • Direkte donationer og autologe donationer (selvdonation) er muligheder for at modtage blod uden mRNA.
  • Der er også blevet oprettet en “Safe Blood”-donationskampagne for at matche bloddonorer og modtagere, der ikke er blevet vaccineret med COVID-19

Også i vores organisation Safeblood Donations kan vi mærke at efterspørgslen er kraftig stigende.

Balsamører har rapporteret, at de har fundet usædvanlige blodpropper ikke kun hos afdøde personer, der har fået vaccinationer, men også hos dem, der har fået en blodtransfusion. Så selv om vi ikke ved, hvilken risiko der er ved at modtage blod fra en person, der er blevet vaccineret med COVID-19, “er risikoen ikke nul”, ifølge Steve Kirsch

Alene i  USA har en person brug for blod hvert andet sekund. Hvis du har en medicinsk nødsituation, kan det være livreddende at få en blodtransfusion. Men bør patienterne have mulighed for at vælge at modtage blod, der ikke har været udsat for mRNA COVID-19 skud? Ja, det mener vi hos Safeblood. Vi kæmper for frihed til selv at bestemme hvad der kommer ind i vores krop, vi står for frit valg for alle uanset om du har fået en vaccine eller ikke. 

Mange fik aids via fordærvede blodtransfusioner

Længere ned i artiklen siger Patolog Dr. Ryan Cole: sammenligner man de nuværende ubekendte forhold vedrørende “vaccineret blod” med HIV-forurenet blod, der blev brugt til transfusioner i 1980’erne:

 “Vi ved det ikke. Ingen ved det. Jeg har blodpropper fra uvaccinerede afdøde, der blev transfusioneret og dannede store blodpropper efter transfusionen og døde. Ingen blodbank kontrollerer. ‘Man kan ikke finde det, man ikke leder efter’. Dette er i lighed med blodbanker og hæmofile personer og HIV i 1980’erne. Det er måske ikke et problem.

Men det kan det være. Der findes akademiske analyser til kontrol af cirkulerende spike-protein. Det er kriminel forsømmelighed ikke at sikre blodforsyningens sikkerhed på grundlag af bureaukratiske erklæringer uden videnskabelige undersøgelser.”

Safeblood.dk

https://twitter.com/fabrice_knecht

 

 

Læs hele artiklen:

https://www.theepochtimes.com/health/unvaccinated-blood-is-now-in-very-high-demand_4934809.html?utm_source=top5noe&src_src=top5noe&utm_campaign=top5-2022-12-25-one&src_cmp=top5-2022-12-25-one&utm_medium=email&est=Wp3dUYs80m0%2BG3fM%2FjJy%2FVecs27H4lNbQ%2FL0p5Gy8THZm35te%2BvcST%2FBR2c%3D

 

Leave a Reply